Půjčka ihned

3 hlavní důvody, kvůli kterým se může prodloužit vyřízení půjčky ihned

By 5. 10. 20227 října, 2022No Comments

Půjčka ihned patří mezi nejoblíbenější finanční produkty na trhu a její obliba mezi klienty neustále roste. Není divu, jedná se totiž o nejrychlejší úvěr, který můžete uzavřít. Avšak i přesto, že se průměrná doba vyřízení této půjčky pohybuje v řádu několika minut, mohou nastat situace, kdy se doba prodlouží. Společně se podíváme na 3 z nich.

3 důvody, proč se může protáhnout vyřízení půjčky ihned

  1. O finance jste zažádali v nevhodný den

    Celý proces vyřízení půjčky se obvykle provádí online přes internetové stránky poskytovatele. Po uzavření smlouvy poskytovatel odešle peníze bankovním převodem na účet žadatele. A právě zde může nastat první problém.

    Pokud jste půjčku uzavřeli o víkendu nebo ve státní svátek, bankovní převod proběhne až první následující pracovní den. Finance tak nebudete mít na svém účtu ihned, což může v některých případech představovat velkou komplikaci.

  2. Nemáte u sebe potřebné dokumenty

    Jste mimo domov a dostali jste se do tíživé finanční situace. Půjčka ihned je sice nejrychlejším řešením vašeho problému, ale při vyplňování žádosti musíte zadat informace z dvou osobních dokladů. Občanský průkaz u sebe nosí téměř vždy každý, ale druhý doklad budete shánět obtížněji. I touto zdánlivě nepodstatnou drobností se vyřízení úvěru prodlouží.

  3. Žádáte o velkou sumu

    Pokud potřebujete rychle půjčku na několik set tisíc korun, pravděpodobně ji neuzavřete během pěti minut. Každý správný poskytovatel musí totiž nejdříve ověřit vaši důvěryhodnost a schopnost úvěr řádně splácet. Až poté může rozhodnout, zda vám půjčku schválí.

    Dopředu tedy počítejte s tím, že při žádosti o velkou sumu peněz bude vyhodnocování detailnější, tudíž může trvat déle.

Jaký je závěr?

Při okamžité půjčce je dobré dopředu zvážit, kolik peněz doopravdy potřebujete. Nejenže budete následně splácet méně a kratší dobu, ale i vyřízení vaší žádosti proběhne rychleji.

Co se týká finanční potřeby o víkendech či svátcích, nezoufejte. Existuje možnost okamžité platby, při které nezáleží na datu či hodině převodu.

Call Now Button