Půjčka ihned

5 kroků k získání půjčky ihned

Se vzestupem internetu bankovní i nebankovní společnosti začaly nabízet nový produkt – rychlou půjčku. Možná o ní také přemýšlíte. Pokud s tímto úvěrem nemáte zkušenosti, nemusíte mít jasno, jakou cestou k získání úvěru se vydat. Přečtěte si proto přehledný postup, jak půjčku ihned získat.

Vyjasněte si, jaké preference máte

Předtím než o jakoukoliv půjčku zažádáme, bychom si měli ujasnit, co vlastně chceme. Dáváme přednost spíše úvěru s kratší dobou splatnosti, nebo se nám hodí rozložit si splácení do více let? Kolik peněz potřebujeme? A zvládneme takovou sumu bez potíží splácet? To jsou otázky, které bychom neměli nechat bez odpovědi.

Na obrázku jsou hrací kostky poskládané do komínku, vrchní kostka ukazuje číslo 5

Zvolte správného poskytovatele

Důležitým krokem, který je nutný učinit ještě před samotnou žádostí, je výběr vhodné poskytující finanční instituce. S ohledem na vaši finanční minulost a současnou situaci si rozmyslete, jestli si půjčíte od bankovní nebo nebankovní společnosti. Při jednání s bankou se potíží obávat nemusíte, avšak s nebankovkou už se na pozoru mějte. Vždy si poskytovatele řádně prověřte.

Poctivost finanční instituce dokazuje zejména licence od České národní banky. Dalšími ukazateli spolehlivosti jsou také kladný ohlas mezi lidmi, dlouhá doba fungování na trhu či přehledný web s dostatečným množstvím informací.

Najděte nejvýhodnější nabídku

Neméně důležitým krokem je volba správného produktu. Nesahejte hned po první nabídce, i kdyby zněla sebevíc lákavě. Porovnejte mezi sebou více úvěrů, ať zjistíte, který je skutečně nejvýhodnější. Pomůže vám internetový srovnávač, který tuto práci odvede za vás.

Na žádost se připravte

Nepodceňte také důkladné přichystání nejrůznějších dokumentů, které budete při vyplňování formuláře potřebovat, například občanský průkaz nebo potvrzení o příjmu. Každý poskytovatel vyžaduje jiné listiny. Jejich seznam byste měli najít na webových stránkách dané instituce.

Vyplňte žádost a vyčkejte na rozhodnutí

Půjčka ihned je produkt, který sjednáte online. Žadatelský formulář najdete na internetových stránkách dané instituce. Po řádném vyplnění a nahrání všech potřebných dokumentů ho odešlete. Následně bude společnost vaši žádost posuzovat. Po ověření bonity se dozvíte, jestli vám žádost schválila, nebo zamítla.

Call Now Button