Půjčka na OP

Mít, či nemít zákaznické karty?

By 25. 2. 20227 března, 2022No Comments

Každého z nás se někdy někdo zeptal, zda máme jejich zákaznickou kartičku, díky které získáme veliké slevy. A nakonec máme plnou peněženku kartiček z různých obchodů a většinou je ani nevyužijeme. Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vlastně fungují a jestli díky nim bude další nákup doopravdy levnější? Nebo je to celé jenom obchodní trik, jak přimět lidi více nakupovat?

Proč to firmy dělají?
Hlavním cílem všech prodejců je přimět vás nakoupit a stát se pravidelným zákazníkem. Společnost navíc díky registraci získá váš kontakt a tím vás bude prostřednictvím e-mailové adresy bombardovat tzv. newslettery plnými novinek a akčních produktů, které prostě nesmíte propásnout.

Ne všechny ale jsou takové. Díky některým doopravdy ušetříte značnou sumu peněz nebo se díky nim dozvíte o skvělých produktech nebo akcích. Je ale potřeba umět si vybrat ty, které jsou doopravdy zajímavé, a ignorovat ty, které jsou akorát otravné.

Pár věrnostních programů, které se vyplatí:

IKEA Family
Všichni jsme už alespoň jednou byli ve švédském řetězci s jednoduchým a levným designem, kde si vybere úplně každý. I tato společnost má svůj věrnostní program a jeho členství se vám stoprocentně vyplatí. Registrace je bezplatná a získáte: slevy do restaurace i obchůdků se švédskými pochutinami a až 40% slevu na vybrané produkty IKEA a mnohem víc. Takže pokud se chystáte rekonstruovat dům nebo byt nebo ho jenom chcete změnit, tak se vám toto členství rozhodně vyplatí.

Kavárny a bagety
I takové řetězce jako Bageterie Boulevard a Costa Coffee mají výhody pro stálé zákazníky. V jejich případě se jedná o každou pátou bagetu zdarma a každou desátou kávu zdarma.

Clubsmart
Clubsmart je název věrnostního programu benzínových pump Shell. S jejich kartou můžete sbírat za každý litr natankovaného paliva, nákupy i využívání automyčky body, které můžete vyměnit za odměny. Také získáte slevy ve vybraných restauracích a maloobchodech i speciální nabídky přímo od Shell.

Výhody pro živnostníky
Málokdo ví, že se dají získat i různé výhody v německém hobbymarketu Hornbach. Musíte se ale nejdříve stát „profi zákazníkem“. Na základě tohoto statutu máte nárok na zapůjčení přívěsného vozíku na 6 hodin k odvozu zakoupeného materiálu nebo zapůjčení dodávky na 1,5 tuny s plnou nádrží, kterou můžete 3 hodiny neomezeně využívat, se slevou 50 %. Do tohoto programu se mohou ale přihlásit pouze lidé pracující na IČO.

Toto jsou jenom příklady řetězců, kde se vám členství rozhodně vyplatí, ale je jich samozřejmě ještě mnohem víc. V podstatě každý velký řetězec má nějaký věrnostní program se slevami a je jenom na vás, do kterého se zaregistrujete. Každopádně v případě potřeby financí na jakýkoliv nákup je tu pro vás půjčka na OP.

Call Now Button