PodporujemePROFI CREDITZajímavosti

Podporujeme Martina Zvolánka v jeho snaze o účast na další paralympiádě

By 10. 5. 201919 května, 2021No Comments

Úspěšný český paralympionik Martin Zvolánek zahájil přípravy na nadcházející sezonu, ve které se bude účastnit hned několika mezinárodních klání, aby se kvalifikoval na další, pro něj již pátou, paralympiádu, která se uskuteční v roce 2020 v japonském Tokiu. PROFI CREDIT Czech, a.s. ho v jeho cestě za dalšími cennými kovy podpořil částkou 70 000 Kč.

 Martin Zvolánek, který letos v červnu oslaví své 45. narozeniny, je velmi úspěšným českým paralympionikem. Českou republiku reprezentoval na paralympiádách v Sydney (2000), Pekingu (2008), Londýně (2012) i v Riu (2016). V letošním roce začíná jeho příprava na další paralympiádu v Tokiu 2020, kde by chtěl opět reprezentovat svou zem ve stolním tenise. V tomto sportu byl velmi úspěšný již v minulosti, kdy se mu podařilo na paralympiádě v Sydney získat bronzovou medaili.

PROFI CREDIT Czech, a. s. jej v jeho snažení podpořil částkou 70 000 Kč. Šek převzal z rukou ředitele společnosti, Pavla Klemy, v pardubické centrále firmy. „Martina podporujeme již řadu let. V loňském roce se dokonce stal ambasadorem našeho projektu společensky odpovědné firmy Pro více úsměvů. Naši zaměstnanci dlouhodobě sledují Martinovy výkony a fandí mu v jeho snaze za další účastí na paralympiádě“ říká ředitel společnosti PROFI CREDIT Czech, a. s., Pavel Klema. „Martinovi držíme palce do všech mezinárodních klání, která ho čekají. Je opravdovou inspirací pro všechny, kteří se musí vypořádat s nelehkou životní situací“ dodává Klema.

Call Now Button